Evenementen

Lezingen, excursies, vergaderingen en wat dies meer zij

Lezing door Job Cohen ter inleiding op Open Monumenten & Osger Weekend

30 augustus

​Op woensdag 29 augustus 2018 wordt het Open Monumenten & Osger Weekend ingeleid met een avond in het gemeentehuis verzorgd door de VOO. Het thema van het Open monumenten weekend is dit jaar “In Europa”.

Het programma voor deze openingsavond is als volgt:

• Welkom door Rianne Meester-Broertjes, voorzitter Vereniging Oud Oegstgeest.

• Lezing door de heer Job Cohen, met als titel “In Europa: oud en nieuw” met ruime gelegenheid voor discussie.

• Presentatie van het OM&OSGER programma voor het weekend van 8 en 9 september 2018 en aanbieding van het bijbehorende programmaboekje aan burgemeester Jaensch en wethouder Huizing door Lineke Hofdijk, voorzitter Stichting OSGER Support.

• Presentatie VOO Fietstocht met als titel “Europa en Oegstgeest” en overhandiging van het eerste exemplaar aan Wil van Elk (dorpsgenoot, fietsliefhebber), door Rianne Meester-Broertjes, voorzitter VOO.

Ter afsluiting van de avond is er onder het genot van een drankje gelegenheid tot napraten en vooruitkijken naar het Open Monumenten & Osger weekend. Alle deelnemers aan het weekend kunnen deze avond de (promotie-) materialen voor het weekend meenemen: programmaboekjes, (strand-)vlaggen en posters.

De avond wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest, en begint om 20h00 (zaal open 19h30)
Alle Oegstgeestenaren zijn welkom